Babymassage

Babymassage is woordloos communiceren. Je leert met aandacht te masseren en aanwezig te zijn bij je baby. Het versterkt het gevoel van geborgenheid en rust bij je baby en bevordert de emotionele en geestelijke ontwikkeling. Je baby raakt vertrouwd met het eigen lijfje en geniet van jouw aandacht en aanraking. Je leert elkaar nog beter kennen en aanvoelen. Dit geeft een enorme voldoening aan zowel jou als je baby. Je leert je baby masseren volgens de shantala methode, afkomstig uit India en daarbij aanvullende extra technieken ontwikkeld door Babymassage Nederland, die heel fijn voelen voor je baby. Een heerlijke ontspanningsmassage voor baby’s en kinderen!

Baby’s die gemasseerd worden ervaren over het algemeen meer rust en ontspanning, slapen rustiger en dieper, hebben een betere spijsvertering, minder krampjes, meer zelfvertrouwen, minder geprikkeld gedrag en groeien beter. Ook bevordert babymassage de motoriek, ademhaling, doorbloeding en spierontwikkeling.

Je kunt beginnen met de cursus vanaf 6 weken tot je baby gaat kruipen.
Wanneer je na kruipleeftijd begint met masseren zal je baby minder open staan voor een massage.
Je baby is motorisch al verder is en wil tijgeren/kruipen en op ontdekkingtocht uit.
Een baby in de kruipleeftijd, die al gewend is aan het ontvangen van een massage, gaat er heerlijk voor liggen

Een cursus babymassage bij Mamaste

Een cursus babymassage bij Mamaste staat voor aandacht, genieten en verwend worden samen met andere mama’s van de zwangerschapsyoga. Masseren met heerlijke geurtjes, mooie muziek, pot thee en lekkers. Jij en je baby kunnen zo heerlijk ontspannen en genieten! Jullie momentje… lessen om naar uit te kijken.  Wanneer je je baby gemasseerd hebt en waarschijnlijk lekker ontspannen in slaap valt, is het tijd voor jou en de andere mama’s, voor wat jullie bezig houdt.

Wat: Cursus babymassage 1 of 4 lessen

Wanneer: Dinsdagochtend (evt in overleg andere dag, geef dit aan bij je aanmelding)

Tijdstip: 10:00-11:30/12:00 (evt in overleg iets eerder of later starten)

Prijs: €17,50 voor alleen eerste losse introductieles

€87,50 voor complete cursus 4 lessen (incl introductieles)

Locatie: Mamasté bij 5 of meer aanmeldingen

Mamapraktijk (ligt op 2 minuten afstand van Mamaste) bij 4 of minder aanmeldingen
Aanmelding:  contact@mamapraktijk.nl of 06-14022862
Vermeld bij je aanmelding de maand dat je gestart bent met zwangerschapsyoga,
zodat Diana weet  bij welke groep je hoort 😊.

Prive babymassage

Er zijn ook volop mogelijkheden om de cursus meer prive te doen. Denk aan samen met een vriendin/zus, met je partner, jij en je baby aan huis. Net wat bij jouw en je baby je past. Ook heel geschikt voor als je baby makkelijk overprikkelt raakt en/of wanneer je voor jezelf of je baby wel wat extra ondersteuning kunt gebruiken.

Docente babymassage

foto babymassage docent

Ik ben Diana van der Laan en ben 43 jaar. Ik ben getrouwd met Paul en samen hebben wij drie tienermeiden. Ik ben mama-en lifecoach, EMDR-therapeut, babyconsultente, babymassage- en babyyoga docente.

Voor mij zijn je veilig voelen, aandacht en persoonlijk afgestemde ondersteuning essentiële en vanzelfsprekende onderdelen in mijn werk. Naast mijn kennis en ervaring met mama’s en baby’s, zet ik mijn sterk ontwikkelde intuitie in en heb hiervoor ook een erkend diploma.
Het geeft mij veel voldoening en energie om er voor je te zijn waar nodig en om jou en je baby te zien genieten van elkaar. Ik hoop dat jij en je baby er ook blij van worden. Leuk om jou en je baby te ontmoeten!

www.Mamapraktijk.nl