Mama en baby yoga, postnatale yoga in Heemskerk

Mama en baby yoga, postnatale yoga

Vind je het leuk om na de bevalling weer in beweging te komen en goede en herstellende oefeningenMama en baby yoga 1 voor je lichaam te doen, zonder dat je oppas hoeft te regelen voor je kindje? Dan is deze vorm van postnatale yoga ideaal.

Mama en baby yoga  is een fijne manier van yoga voor na je bevalling, samen met je kindje en is voor iedereen geschikt. De baby’s kunnen tijdens de lessen kijken, slapen of gezellig meedoen terwijl jij dichtbij bent.  De lessen worden in een ontspannen sfeer gegeven zodat er altijd ruimte is om je kindje te voeden, troosten en verzorgen. De overgang van zwanger zijn en bevallen naar moederschap versoepel je door het beoefenen van mama en baby yoga.

Inhoud van de lessen
De mama  en baby yoga lessen zijn afwisselend. Dynamische oefeningen worden  afgewisseld met ontspanningsoefeningen, baby yoga en natuurlijk Mama-en-baby-yoga-2aandacht voor je buik bekken en je kindje. Je kunt meedoen met de lessen vanaf dat je kindje ongeveer 6 weken oud is tot het gaat kruipen. Circa de laatste 15 minuten van de les sluiten wij af met een kopje thee en kunnen wij ervaringen uitwisselen over het moederschap en andere onderwerpen.

Deze lessen worden momenteel niet aangeboden.

De lessen mama en baby yoga, postnatale yoga, zijn gebaseerd op het concept mama en baby yoga van a beautiful balance en verder uitgewerkt met mijn kennis en ervaring.