Lesdata en tarieven zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga cursus wordt op maandagavond gegeven bij d’Evelaer in Heemskerk.  De cursus bestaat uit 10  lessen voor €145,00. Dit is inclusief 1 partnerles (les 8) en een cursusmap. De les start om 19:15 en eindigt om 20:45.

In verband met het Corona virus vinden de lessen momenteel online plaats via Zoom. Je hoeft hier zelf niets voor te downloaden, enkel een link aan te klikken die je tzt zal ontvangen via de mail. Je kunt elkaar dan allemaal tegelijk zien en horen en de hele les is live.

De lessen zien er als volgt uit; we starten met voorstellen/ inchecken even vertellen hoe het met je gaat, dan gaan we ruim een half uur yoga oefeningen doen en vervolgens bespreken we iedere week een ander onderwerp/ thema mbt de zwangerschap en geboorte zoals verschillende ademhalingstechnieken, de invloed van houding en beweging, kracht van mindset etc.

Het is zeker anders dan samen zijn in de yogastudio, maar ik vind het zelf toch een goed alternatief om dmv de yoga oefeningen je fysiek op de geboorte voor te bereiden, contact te hebben met andere zwangeren, in gesprek met elkaar te zijn en informatie op te doen om zowel je zwangerschap als de geboorte soepeler te laten verlopen. Mocht je veel drukte hebben in huis, dan is het ook een goede reden om even jezelf op/af te sluiten in bijv je slaapkamer om even bewust met je kleintje en jezelf te zijn.

Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het Corona virus, zullen we de lessen in de yoga studio weer oppakken indien de regelgeving dit weer toelaat.

Een cursus volgen is fijn aan het einde van je zwangerschap, gezien je dan een extra stukje ruimte en ontspanning in je lijf goed kan gebruiken. Daarnaast ben je vaak ook mentaal meer gericht op de geboorte, wat goed aansluit op de thema’s die behandeld worden tijdens de les.

Schrijf je op tijd in, want de cursussen zitten vaak binnen no-time vol.

Start data zwangerschapsyoga cursus seizoen 2019/2020;

  • Start 7 januari, laatste les 4 februari VOL
  • Start 10 maart, laatste les 7 april VOL
  • Start 10 maart, laatste les 13 mei VOL

Start data zwangerschapsyoga cursus seizoen 2020/2021;

  • Start 17 augustus, laatste les 26 oktober
  • Start 2 november, laatste les 18 januari
  • Start 25 januari, laatste les 5 april

Indien de lessen online plaatsvinden, zal de lesavond wisselend op de maandag dan wel op de woensdagavond zijn.

* Geen les ivm schoolvakanties; 12/14 oktober, 21/23 en 28/30 december 2020 en 22/24 februari 2021.

Een proefles is in verband met vaste groepen en beperkte cursusruimte niet mogelijk.

Het lesgeld uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cursus overmaken, in termijnen voldoen is niet mogelijk. De factuur wordt verzonden na de eerste les, deze is daarmee direct een bewijs van betaling en deelname en kun je indienen bij je zorgverzekering. Afhankelijk bij welke maatschappij en hoe je verzekerd bent, wordt er soms een deel van de cursus vergoed. Mamasté is alleen aangesloten bij de Viva!Zorggroep.

Let op! Sommige mail accounts herkennen krista@mamasteyoga.nl niet, dus deze kan helaas in je spam/ ongewenste map terecht komen.

Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.