Lesdata en tarieven zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga cursus wordt op maandagavond gegeven bij d’Evelaer in Heemskerk.  De cursus bestaat uit 10  lessen voor €157,00 met maximaal 10 zwangeren. Dit is inclusief 1 partnerles (les 8) en een cursusmap. De les start om 19:15 en eindigt om 20:45.

We houden rekening met de huidige regelgeving rondom het Coronavirus. Bij binnenkomst in het gebouw dient een mondkapje gedragen te worden. We wassen voor en na de les de handen en reinigen de materialen na afloop van de les. Er is ruimte om 1,5 meter afstand te bewaren tijdens de lessen en de ruimte wordt voldoende geventileerd. Mocht je last hebben van verkoudheidsverschijnselen en/of koorts is het beter om thuis te blijven.

Een cursus volgen is fijn aan het einde van je zwangerschap, gezien je dan een extra stukje ruimte en ontspanning in je lijf goed kan gebruiken. Daarnaast ben je vaak ook mentaal meer gericht op de geboorte, wat goed aansluit op de thema’s die behandeld worden tijdens de les.

Schrijf je op tijd in, want de cursussen zitten vaak binnen no-time vol.

Start data zwangerschapsyoga cursus seizoen 2020/2021;

  • Start 17 augustus, laatste les 26 oktober VOL
  • Start 2 november, laatste les 18 januari VOL
  • Start 25 januari, laatste les 5 april VOL
  • Start 12 april, laatste les 28 juni

* Geen les ivm schoolvakanties; 12 oktober, 21 en 28 december 2020 en 22 februari, 3 en 24 mei 2021.

Een proefles is in verband met vaste groepen en beperkte cursusruimte niet mogelijk.

Het lesgeld uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cursus overmaken, in termijnen voldoen is niet mogelijk. De factuur wordt verzonden na de eerste les, deze is daarmee direct een bewijs van betaling en deelname en kun je indienen bij je zorgverzekering. Afhankelijk bij welke maatschappij en hoe je verzekerd bent, wordt er soms een deel van de cursus vergoed. Mamasté is alleen aangesloten bij de Viva!Zorggroep.

Let op! Sommige mail accounts herkennen krista@mamasteyoga.nl niet, dus deze kan helaas in je spam/ ongewenste map terecht komen.

Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.