Nieuws

 

September 2018

Workshop Holding Space

In september heb ik de bijzondere training Holding Space van Amy Wright Glenn mogen volgen. Over hoe je mama’s en papa’s kunt begeleiden die hun kindje verliezen tijdens de zwangerschap, geboorte of daarna. Ik voel me dankbaar iets te kunnen betekenen voor ouders tijdens deze intens droevige periode in hun leven.

 

Augustus 2018

Workshop Spinning Babies

Afgelopen zomer een super interessante 2 daagse training Spinning Babies gevolgd van Jennifer Walker. Veel geleerd over de drie principes Balans, Zwaartekracht en Beweging en over de 3 Sisters. Hoe deze kunnen bijdragen aan een optimale fysieke voorbereiding op en tijdens de bevalling. Over hoe je je baby kunt uitnodigen om in de meest optimale positie te komen in je baarmoeder. Zwaar geïnspireerd en gebaseerd op deze technieken biedt ik binnenkort de workshop Bekken en Balans aan!

 

Maart 2018

Cursus Baringspijn…..en nu?!

Onlangs een cursus Barinspijn gevolgd over de baring en de fysiek, emotioneel en psychisch intense gevoelens die zich daarbij kunnen voordoen. We keken naar het hoe en ‘waarom’ van baringspijn, onder andere vanuit een neurowetenschappelijk perspectief. Van daaruit verschillende technieken geleerd om met de intensiteit van de weëen om te gaan. Allemaal weer mooie inzichten opgedaan om mee te nemen in de lessen 🙂

 

Februari 2018

Mamasté yoga werkt samen met Diana van Mamapraktijk!

Heel blij ben ik met Diana van Mamapraktijk! Diana gaat de babymassage cursus verzorgen voor Mamasté mama’s 😉 die na de bevalling het leuk vinden om samen een cursus babymassage te volgen. Diana is een lieve vrouw en zit bomvol kennis met betrekking tot babies en alles wat bij het moederschap komt kijken. Ik wens je veel plezier bij het volgen van haar mooie lessen!

 

Oktober 2017

Barbara draagt zwangerschapsyoga over aan Krista

Bijna 8 jaar lang heb ik met heel veel plezier de zwangerschapsyoga gegeven. Het eerste halfjaar lesgegeven in een klein kinderfysiotherapiezaaltje waarna ik de mogelijkheid kreeg om naar de mooie yogaruimte van Pratyak Caitanya te gaan.

Ik kijk terug op een hele mooie periode waarin ik heel veel zwangere dames heb mogen begeleiden en regelmatig vrouwen 2x en een iemand zelfs 3x bij mijn lessen heb mogen verwelkomen. Ook heb ik veel van het lesgeven geleerd en van iedereen die bij mij op les is geweest en doordoor een levenservaring rijker.

Krista die nu het stokje van mij gaat overnemen heeft ook 2x bij mij de cursus gevolgd en heeft afgelopen tijd al regelmatig zwangerschapsyogalessen gegeven zowel bij Mamasté als bij de Blauwe Vlinder. Krista heeft naast het lesgeven ook diverse yoga opleidingen gevolgd. Meer achtergrondinformatie over Krista kun je hier terugvinden. Ik wens Krista heel veel succes toe. Met haar enthousiasme en passie heb ik daar alle vertrouwen in!

Heel veel plezier bij de lessen van Krista!

Tot ziens en mamasté,

Barbara