Privéles zwangerschapsyoga cursus

Naast de groepslessen zwangerschapsyoga cursus is er ook de mogelijkheid tot privéles. De privéles wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. Van tevoren hebben wij telefonisch contact om samen een en ander te kunnen doorspreken.

In onderling overleg kan het volgende aan bod komen: informatie over de zwangerschap, bevalling van je kindje en de kraamtijd. Maar ook ontspanning, yogaoefeningen, ademhaling, het opstellen van je geboorteplan of bevalwensen. Je krijgt veel informatie over de bevalling waardoor je goed voorbereid en met vertrouwen de bevalling tegemoet gaat. Het is een uitnodiging om in jouw kracht te komen staan. Ook wanneer je al een keer bevallen bent kan het fijn zijn om bepaalde dingen nog een keer te herhalen of nieuwe inzichten te krijgen in alle mogelijkheden die er zijn.

De privéles kan voor jou alleen of met je partner zijn. Maar ook als je zelf een groepje wil samenstellen en de lessen wil volgen met vriendinnen, zussen en/of collega’s is privéles zeer geschikt. De lessen geef ik met veel plezier bij jou thuis op een samen overeengekomen tijdstip.

Privéles bedraagt €60,- per 1,5 uur of 5 lessen voor €275,-. Minder of meer lessen mogelijk in overleg.

 

Babymassage in Haarlem en Heemskerk

Op de volgende pagina’s vind je meer informatie over de tarieven. Als je meer wilt weten over de cursussen ga dan naar zwangerschapsyoga, workshop beter bevallen of naar de cursus babymassage.