Stuitligging Consult

Baby in stuit uitnodigen om naar hoofdligging te draaien

Tijdens dit consult krijg je inzicht in de spieren en ligamenten in en rondom het bekken en waarom deze een belangrijke rol spelen tijdens zwangerschap en geboorte. Daarnaast leer je oefeningen aan die balans en ruimte creëren in en rondom het bekken om de baby uit te nodigen in de optimale geboorte positie te komen. Het stuitligging consult heeft veel overlap met de workshop Bekken in Balans. Bij het stuitligging consult zitten echter extra specifieke oefeningen die de baby uitnodigen om naar hoofdligging te draaien.

De kracht van het consult zijn de praktische oefeningen en duidelijke theoretische onderbouwing. Jullie gaan onder begeleiding hiermee aan de slag en voelen zo direct welke invloed dit heeft op je lichaam. Het consult is onder andere gebaseerd op de technieken van Spinning Babies, kennis vanuit de Fysiotherapie en bewegingen vanuit de zwangerschapsyoga Birthlight.

De kosten voor een groepsworkshop/consult zijn €120,- per stel inclusief een cursusmap met een duidelijk oefenschema. Mocht je dit consult liever privé volgen, dan betaal je €175,- per stel.

De groepsworkshop/consult vind plaats in Dorpshuis De Kern, Overtoom 15 in Castricum. De workshop/consult start om 19.15 uur en de avond zal rond 22:00 eindigen. Er is plaats voor maximaal 6 stellen. Data volgt.

Je kunt het stuitligging consult eventueel ook combineren met de workshop Beter Bevallen. Indien je je voor de combinatie aanmeld, ontvang je een korting en betaal je een totaal bedrag van €220,- per stel voor beide groepsworkshops. Wil je beide workshops liever privé volgen dan betaal je een totaal bedrag van €275,- per stel.

De groepsworkshops geef ik met veel plezier samen met Maria Postma van De Geboortestudio. Maria is fysiotherapeut en hypnobirth docent en samen bundelen we onze passie, kennis en kwaliteiten.